Proizvodi

Lekovi

TG-Farm Medico ima mogućnost za proizvodnju lekova, sa svim potrebnim dozvolama i registracijama. Lekovi za koje postoji registracija su:
1. PROFENAN (150 mg)
2. PROFENAN (300 mg)
3. DILTIAZEM (90 mg)
U prošlosti TG-Farm Medico je opravdao odgovornost i očekivanja Vojno Medicinske Akademije (VMA), i za njihove potrebe proizvodio lekove:
4. PIRACETAM (800 mg)
5. CAPTOPRIL (50 mg)
TG-Farm Medico se danas više okreće proizvodnji preparata na bazi lekovitog bilja i prirodnom sastavu proizvoda, a sve u cilju prevencije i poboljšanja opšteg zdravlja organizma. Takođe, naša kompanija nudi mogućnost uslužne proizvodnje i pakovanja farmaceutskih preparata.

Lekovi

Dijetetski suplementi

Dijetetski suplemetni ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju prirodnoj funkciji u organizmu. To su proizvodi koji su namenjeni suplementiranju hrane koja se konzumira i koji sadrže jednu ili više određenih komponenata: vitamine, minerale, biljne komponente, aminokiseline, dijetalne supstance koje povoljno utiču na unos hrane. Oni spadaju u kategoriju hrane, na njima ne mogu biti izjave koje kažu da dodatak ishrani služi u svrhu postavljanja dijagnoze, lečenja, prevencije bilo koje bolesti ili stanja. Dodaci ishrani se proizvode u različitim oblicima u vidu kapsula, tableta, sirupa ili kapi.

Suplementi

Kozmetika

Naša ponuda sadrži kozmetičke preparate kolekcije GoTi i nadaleko poznatu kolekciju za sunčanje SUN Milk. U kolekciji GoTi možemo Vam ponuditi univerzalnu kremu za aktivnu negu kože i zaštitu od starenja, sa prirodnim uljima i vitaminom E, koja je namenjena mešovitom tipu kože, gel za kosu za muškarce i žene, stik za usne za muškarce i žene, mleko za telo (Bodymilk Classic i Bodymilk Sensitive), krema od nevena blagotvornog učinka namenjena suvoj i ispucaloj koži. Prijatnog je mirisa, lako se nanosi i dobro se upija.

Kozmetika